OVER SIERSEMA ONROEREND goed


Welkom bij Siersema Onroerend Goed B.V.

Profiel van de vennootschap

Siersema Onroerend Goed B.V. is sinds 1994 een particuliere onafhankelijke beleggings- en ontwikkelingsmaatschappij in voornamelijk Nederlands vastgoed. Wij investeren als eindbelegger in woningen, bedrijfsgebouwen, winkelpanden en kantoren welke zijn gelegen op eerste klas locaties.

Missie

Siersema Onroerend Goed B.V. ziet het als haar taak het voor gebruik beschikbaar stellen van passende bedrijfs-, kantoor-en woonruimte.

Management

Siersema Onroerend Goed B.V. voert zelfstandig het management uit over de portefeuille. Het vastgoed is eigendom van de vennootschap waardoor een optimale betrokkenheid tussen huurder en verhuurder wordt gegarandeerd.

Onderhoud

Siersema Onroerend Goed B.V. besteedt veel aandacht aan de staat van onderhoud van de gebouwen. Onze gebouwen voldoen aan de normen welke veeleisende huurders van een gebouw of woning vragen.

Het onderhoud wordt uitgevoerd op periodieke en op ad-hoc basis. In dit kader zijn er afspraken gemaakt met gespecialiseerde toeleveranciers.

Wilt u eens kennis met ons maken?

Heeft u een interessant beleggingsobject dat wellicht past binnen onze portefeuille? Of wilt u huren via Siersema Onroeren Goed?
Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?