Siersema onroerend goed bv

vastgoed zonder zorgen

Siersema Onroerend Goed B.V. is sinds 1994 een particuliere onafhankelijke beleggings- en ontwikkelingsmaatschappij in voornamelijk Nederlands vastgoed

Als eindbelegger investeren wij in woningen, winkels, bedrijfsgebouwen en kantoorgebouwen.

Investeren doen wij voor de langere termijn. Onderhoud en optimalisatie heeft bij ons een hoge prioriteit. In onze visie moet een huurder, op basis van tevredenheid, over het vastgoed en onze service met plezier zijn of haar huur betalen.

Wij zijn zelf het aanspreekpunt voor onze huurders en en coordineren en begeleiden alle onderhoudswerkzaamheden met betrouwbare en gespecialiseerde bedrijven.

Wij zoeken winkelpanden op A1 locaties.

Ter uitbreiding van onze portefeuille zijn wij op zoek naar winkelpanden op 1e klas ( A1) locaties in Den Haag en Amsterdam.

LEES MEER

NIEUWS


Frederik Hendriklaan 230 Den Haag verhuurd aan Rob Peetoom kappers

Per 1 januari 2018 is ons winkelpand aan de Frederik Hendriklaan 230 in Den Haag Verhuurd aan Rob Peetoom kappers. Vanaf april 2018 zal het pand ingebruik worden genomen door deze hoogwaardige kappersketen. 

› Lees meer

Verhuurd; Frans van Mierisstraat 56I te Amsterdam

Deze pas gerenoveerde woning, gelegen in het prachtige Amsterdam Oud-Zuid hebben wij onlangs verhuurd aan een Expat familie. Dit is inmiddels de tweede woning in Amsterdam die we uit eigen portefeuille hebben verhuurd aan Expats. 

› Lees meer

Verhuurd; Schelpsloot 5, Wassenaar

Deze week hebben we deze moderne woning gelegen in het centrum van Wassenaar weer verhuurd aan een expat Familie.  

› Lees meer

30 Januari 2017 Frans van Mierisstraat 56 I Amsterdam

Op 30 januari 2017 hebben wij dit prachtige appartement gelegen in het Museum kwartier te Amsterdam gekocht. Het is onze doelstelling om deze woning grondig te renoveren en hierna te verhuren.

› Lees meer