Nieuws

Frederik Hendriklaan 230 Den Haag verhuurd aan Rob Peetoom kappers

Per 1 januari 2018 is ons winkelpand aan de Frederik Hendriklaan 230 in Den Haag Verhuurd aan Rob Peetoom kappers. Vanaf april 2018 zal het pand ingebruik worden genomen door deze hoogwaardige kappersketen. 

Verhuurd; Frans van Mierisstraat 56I te Amsterdam

Deze pas gerenoveerde woning, gelegen in het prachtige Amsterdam Oud-Zuid hebben wij onlangs verhuurd aan een Expat familie. Dit is inmiddels de tweede woning in Amsterdam die we uit eigen portefeuille hebben verhuurd aan Expats. 

Verhuurd; Schelpsloot 5, Wassenaar

Deze week hebben we deze moderne woning gelegen in het centrum van Wassenaar weer verhuurd aan een expat Familie.  

30 Januari 2017 Frans van Mierisstraat 56 I Amsterdam

Op 30 januari 2017 hebben wij dit prachtige appartement gelegen in het Museum kwartier te Amsterdam gekocht. Het is onze doelstelling om deze woning grondig te renoveren en hierna te verhuren.

16 januari 2016 Windlustweg 8, Wassenaar

Per medio Januari 2017 hebben wij deze woning weer verhuurd. Wij heten deze huurder van harte welkom en wensen haar veel woonplezier toe.

van Wijnbergenlaan 13, wassenaar

Per 15 september 2016 hebben we deze woning wederom verhuurd aan een expat familie. 

Bruto huurrendement het hoogst in Vlaardingen

Vlaardingen, Sneek en Brielle zijn momenteel in Nederland de drie best renderende steden als het gaat om de aankoop van vastgoed voor verhuur. Ze overtreffen in bruto huurrendement grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook een stad met een bloeiende woningmarkt als Haarlem valt ver buiten de top tien.

Erfpacht doorgelicht: kopen via erfpacht

Steeds meer projectontwikkelaars bieden nieuwbouwappartementen te koop aan op grond waarop erfpacht rust. Wat is het erfpacht precies, welke voor en nadelen kleven er aan het kopen van onroerend goed via erfpacht en is het interessant om hierin te beleggen?

Nieuwste woningen