Siersema onroerend goed bv

vastgoed zonder zorgen

Siersema Onroerend Goed B.V. is sinds 1994 een particuliere onafhankelijke beleggings- en ontwikkelingsmaatschappij in voornamelijk Nederlands vastgoed

Als eindbelegger investeren wij in woningen, winkels, bedrijfsgebouwen en kantoorgebouwen.

Investeren doen wij voor de langere termijn. Onderhoud en optimalisatie heeft bij ons een hoge prioriteit. In onze visie moet een huurder, op basis van tevredenheid, over het vastgoed en onze service met plezier zijn of haar huur betalen.

Wij zijn zelf het aanspreekpunt voor onze huurders en en coordineren en begeleiden alle onderhoudswerkzaamheden met betrouwbare en gespecialiseerde bedrijven.

Wij zoeken winkelpanden op A1 locaties.

Ter uitbreiding van onze portefeuille zijn wij op zoek naar winkelpanden op 1e klas ( A1) locaties in Den Haag en Amsterdam.

LEES MEER

NIEUWS


Erfpacht doorgelicht: kopen via erfpacht

Steeds meer projectontwikkelaars bieden nieuwbouwappartementen te koop aan op grond waarop erfpacht rust. Wat is het erfpacht precies, welke voor en nadelen kleven er aan het kopen van onroerend goed via erfpacht en is het interessant om hierin te beleggen?

› Lees meer

Bruto huurrendement het hoogst in Vlaardingen

Vlaardingen, Sneek en Brielle zijn momenteel in Nederland de drie best renderende steden als het gaat om de aankoop van vastgoed voor verhuur. Ze overtreffen in bruto huurrendement grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook een stad met een bloeiende woningmarkt als Haarlem valt ver buiten de top tien.

› Lees meer

van Wijnbergenlaan 13, wassenaar

Per 15 september 2016 hebben we deze woning wederom verhuurd aan een expat familie. 

› Lees meer

16 januari 2016 Windlustweg 8, Wassenaar

Per medio Januari 2017 hebben wij deze woning weer verhuurd. Wij heten deze huurder van harte welkom en wensen haar veel woonplezier toe.

› Lees meer